Öyle Bir Geçer Zaman Ki Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Copyright 2010

Rolü İçin Çok Uğraştı...

Go down 
AuthorMessage
NessyPhoo*!
Admin
Admin
NessyPhoo*!

Rolü İçin Çok Uğraştı... Empty
PostSubject: Rolü İçin Çok Uğraştı...   Rolü İçin Çok Uğraştı... EmptyTue Oct 12, 2010 5:13 pm

Rejim yaptı sporu bıraktı
Kanal D’nin yeni sezondaki en iddialı yapımlarından “Öyle Bir Geçer Zaman ki”, 14 Eylül’de ekrana gelmeye başladı. Akarsu ailesinin büyük oğlu Mete’yi canlandıran Aras Bulut İynemli, başarılı performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. “En fırlama arkadaşlarım bile beni izleyince duygulanmış” diyen genç oyuncu, rolüne nasıl hazırlandığını anlattı.
Hürriyet'e konuşan İymenli, "Ben 20 yaşındayım. Ama Mete lise öğrencisi. Spor yapıyordum, daha küçük göstermek için bıraktım. Rejim yaparak dört kilo verdim. Saçlarımı da değiştirdim. 60 ve 70’li yıllarla ilgili internette birçok araştırma yaptım. Annem ve babam da çok yardımcı oldu, merak ettiklerimi onlara da sordum" dedi.
Back to top Go down
https://oylebirgecerzamanki.ace.st

Rolü İçin Çok Uğraştı...
Back to top 
Page 1 of 1