HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Copyright 2010

Share | 
 

  Meral Çetinkaya Hakkında

Go down 
AuthorMessage
NessyPhoo*!
Admin
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 178
Kayıt tarihi : 2010-09-26

PostSubject: Meral Çetinkaya Hakkında   Tue Sep 28, 2010 12:44 am


Dostlar Tiyatrosu gibi topluluklarda çalışan sanatçı, aynı zamanda 1992' de ölen Yavuzer Çetinkaya'nın eşidir. Sinema filmleri de çeviren sanatçı, Bizimkiler dizisinde Ayla Hanım karakteriyle başarılı bir tipleme çizmiştir.

Filmografisi

Karanlıktakiler - 2009
Mutluluk - 2007
Vizontele Tuuba - 2003
Maruf - 2001
Vizontele - 2000
Eylül Fırtınası - 1999
Duruşma - 1998
Kaç Para Kaç - 1998
80. Adım - 1996
İz - 1994
Piano Piano Bacaksız - 1992
Çıplak - 1992
Suyun Öte Yanı - 1991
İki Başlı Dev - 1990
Uçurtmayı Vurmasınlar - 1989
Medcezir Manzaraları - 1989
Herşeye Ragmen - 1988
Suda Yanar - 1987
Sızı - 1986
Bir Avuç Cennet - 1985
Bir Yudum Sevgi - 1984
F.rar - 1984
Hazal - 1979
Binbir Gece - 2006
Şeytan Ayrıntıda Gizlidir - 2004
Gülbeyaz - 2002
Solgun Bir Sarı Gül - 1996
Yaz Yağmuru - 1993
Yazlıkçılar - 1993
Denize Hançer Düştü - 1992
Kaldırım Serçesi - 1989
Bizimkiler - 1989
Kantodan Tangoya - 1989
Ponente Feneri - 1988
Keşanlı Ali Destanı - 1988
Geyikler, Annem ve Almanya - 1987
Back to top Go down
View user profile http://oylebirgecerzamanki.ace.st
Milkshake
Moderatör
Moderatör
avatar

Mesaj Sayısı : 118
Kayıt tarihi : 2010-10-02

PostSubject: Re: Meral Çetinkaya Hakkında   Sat Oct 02, 2010 7:08 pm

teşekkürler^^
Back to top Go down
View user profile
NessyPhoo*!
Admin
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 178
Kayıt tarihi : 2010-09-26

PostSubject: Re: Meral Çetinkaya Hakkında   Sun Oct 03, 2010 12:43 pm

Rica Ederim..
Back to top Go down
View user profile http://oylebirgecerzamanki.ace.st
 
Meral Çetinkaya Hakkında
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Öyle Bir Geçer Zaman Ki Fan :: Öyle Bir Geçer Zaman Ki Oyuncuları :: Meral Çetinkaya (Hasefe)-
Jump to: